Return to play - Workshop 5 maj

 

InMo med de välkända terapeuterna Johan Forsbring och Martin Asker på podiet håller torsdagen den 5e maj en praktisk workshop med temat Return To Play efter skada från diagnos till full återgång i både övre och nedre extremitet. 

De kommer gå igenom varsin del både teoretiskt och praktiskt med tester och kriterier för återgång till skada. 

- Anmälan är stängd.

📅 Torsdag 5 maj 
🕔 17:00-21:00
🏠 Kungl. Tennishallen (Lidingövägen 75)
☕️ Fika + dryck ingår
🎫 950kr
👤 Max 30 deltagare (först till kvarn)
ℹ️ peter@inmo.se

———————————————————

Martin Asker är Leg. Naprapat, doktor i medicinsk vetenskap och forskare inom idrottsmedicin. Martin har arbetat i mer än 20 år inom idrottsmedicin med ett speciellt fokus på axelskador. Han delar sin vardag mellan forskning vid Sophiahemmet där han leder forskargruppen Handball Research Group, undervisning inom idrottsmedicin och klinik där han framförallt träffar patienter med axelproblem. Martin har författat flertalet bokkapitel inom idrottsmedicin med fokus på axelskador och är ledamot i svenska handbollförbundets medicinska kommitté. Han är också naprapat för svenska ungdomslandslag i handboll. Jobbar idag kliniskt på Kungliga Tennishallen.

Johan Forsbring är Leg. Naprapat och har arbetat i över 25 år med Idrottsmedicin. Har jobbat med många lag inom fotboll och hockey, bl a DIF fotboll i 8 säsonger och har gjort över 150 landskamper för Svenska fotbollförbundets herrlag, U21 och A-lag. Jobbar idag kliniskt på Kungliga Tennishallen och undervisar på Naprapathögskolan i Idrottsmedicin, bl a Rehabilitering nedre extremitet.

 
EventInMo MTComment