Besöksstatistik / Covid-19

(UPPDATERAT DEN 11 AUGUSTI 2021)

Folkhälsomyndigheten har med stöd av begränsningsförordningen tagit fram mer detaljerade föreskrifter som är till för att minska smittspridningen. För butiker, gym och sportanläggningar inomhus samt badhus innebär de nya reglerna att det nu blir obligatoriskt att beräkna det maximala antalet besökare eller kunder som får vistas i lokalerna samtidigt. Maxantalet ska dokumenteras, och får inte överskridas och för besökare så ska det skyltas vid alla entréer vilket maxantalet är. Det ska erbjudas möjlighet att tvätta händerna, eller så ska det finnas handdesinfektion.

Sammanfattat så räcker de restriktioner och åtgärder som vi vidtagit tidigare även med de nya restriktionerna som lagen medför. Vi har möjlighet att ha maximalt 50 personer på Brahegatan och 15 besökare i gymmet på Kungl. Tennishallen.

Vill du ha mer information ta kontakt med vår reception på info@inmo.se.

BOKNINGAR

  • Sedan hösten 2020 bokas klasser, personlig träning och behandlingar minst 2 timmar innan hos oss. Drop-In gäller ej. 

RISKGRUPPER

  • Eftersom vi dokumenterar antalet besökare i realtid kan vi styra riskgrupper till de tider då det oftast befinner sig ett färre antal personer i lokalen. Kontakta gärna vår reception för dagsfärsk information och hur många som befinner sig i lokalen just nu. info@inmo.se

För oss på InMo är det viktigt för oss att ni fortsätter med att tar riktlinjerna på största allvar samt att när ni tränar själva fortsätter att sprita den utrustningen ni använt efter er. Fortsätt även att hålla avstånd. Om möjligt byt gärna om hemma då vi endast kan ha 2 personer i herrarnas omklädningsrum och 3 personer i damernas omklädningsrum.

InMo MT